وي با تاکيد بر اينکه درصد بالايي از اين آمار را گردشگران سلامت تشکيل ميدهند، افزود: آذربايجان شرقي به ويژه در ميان کشورهاي همجوار به يک قطب توانمند در انواع توريسم سلامت و درماني مبدل شده است.
محمدي خاطرنشان کرد: بيش از 70 درصد گردشگران خارجي اقامت کننده در استان را گردشگراني از کشورهاي جمهوري آذربايجان، ارمنستان، ترکيه و عراق تشکيل ميدهند.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان يادآور شد: طبق آمار به دست آمده از اماکن اقامتي استان در شش ماهه اول امسال، اغلب اين گردشگران خارجي در مهمانپذيرها و هتلهاي يک تا سه ستاره آذربايجان شرقي اسکان يافته بودند.
وي با اشاره به چشم انداز جذب هفت و نيم ميليون گردشگر خارجي در سال جاري به کشور و سهم استانها در آن، يادآور شد: آذربايجان شرقي با برنامهريزيهاي دقيق، توسعه زيرساختها، تبليغات و الزام تمامي فعالان و واحدهاي گردشگري از جمله دفاتر خدمات مسافرتي، توانسته در شش ماه نخست امسال بخشي از اين تعهدات مبني بر جذب گردشگر خارجي را محقق کند.
محمدي اظهار اميدواري کرد با تحقق تمامي شرايط در نظر گرفته شده و هماهنگي تمامي بخشهاي مرتبط با صنعت گردشگري، آذربايجان شرقي بتواند سهم و نقش خود را در زمينه اجراي برنامهريزيهاي کلان کشوري در امر گردشگري ايفا کرده و موفقيت سال گذشته خود در زمينه رتبه نخست جذب گردشگر خارجي را تداوم دهد.
الف/117
انتهای پیام/